Broeken op maat
Broeken op maat

Of je nu kiest voor een kostuumbroek, een chino in katoen of een jeansbroek uit de mooiste denim-stoffen, bij Tailor On Tour kan het allemaal.
Bepaal zelf de details zoals sluiting, knopen en omslag van jouw tailor made broeken.

Je hebt de keuze uit een brede waaier van materialen, kleuren en patronen. Je personaliseert de broek op maat door de keuze van de stiksels, garen, type zakken, model, etc. De mogelijkheden zijn oneindig.

Jeansbroek op maat

Een jeansbroek (ook wel spijkerbroek of kortweg jeans genoemd) op maat zorgt voor een uitmuntend comfort.
Wil je hem klassiek, slimfit, met on zonder stretch… We personaliseren hem tot in de kleinste details, zowel op gebied van comfort als design.

Chinobroek op maat

Chinobroeken zijn netter dan een jeans of andere 5-pocket broeken, maar ze zijn meer casualer dan een kostuumbroek.
Bij Tailor On Tour heb je de keuze uit honderden mogelijkheden. Van katoenen tot wollen varianten en zelfs zomerse linnen. Net zoals bij elk kledingstuk van Tailor On Tour kan je jouw chino volledig personaliseren met verschillende zakken, knopen, contrasten of teksten en initialen.

Kostuumbroek op maat

De kostuumbroek is een vast onderdeel van het maatpak, maar wordt tegenwoordig vaak los gedragen met een hemd of polo.
Een pantalon die perfect op maat gemaakt is, zorgt voor een ongeëvenaard draagcomfort. Bij Tailor On Tour heb je een ruime keuze aan stoffen en knopen. Van klassieke afwerkingen tot een kostuumbroek met omslag. Van tijdloze tot vernieuwende kleuren.

 

Algemene Voorwaarden - Privacybeleid
nl_NLDutch